Locatie Huizen. Hoofdvestiging Regenesis.

Centrum Bala is een mooie en energetisch bijzondere locatie in een rustige omgeving vlakbij het oude dorp van Huizen met leuke gezellige restaurants. Dichtbij het ijsselmeer en er zijn veel B&B voorzieningen. Een locatie met een mooi energie die past bij ons werk. Bij de workshop in Bala is een zeer uitgebreide lunch inbegrepen.  Incl. koffie,thee en lekkernijen in de pauzes.

De Regenesis-Touch workshops worden in Limburg en Belgiƫ (helaas) niet meer gegeven. Als je een workshop in Roermond of Belgiƫ hebt gevolgd en je wilt daarna de jaaropleiding volgen zul je dit in Huizen moeten doen.

Bewustzijnscentrum BALA | Adres: Trompstraat 1, 1271 SX Huizen - Nederland | Info +31(0)636128138

Jeannette Noordeloos
Regenesis Master Trainer
Eigenaar Quantum-Academy

Gerdo Schepel
Regenesis Master Trainer
Eigenaar Quantum-Academy.

Trainers Jeannette en Gerdo zijn na vele bewustwordings opleidingen in 2007 met de Quantum-Academy  werk begonnen en hebben als snel Regenesis naar Europa gehaald.
Zij hebben hun 4 jarige opleiding in Amerika en Nederland gekregen van de beste leerling van Robert rasmusson, Jim Mann.

Zij zijn ook bevriend met Dr.LIsinka Ulatowska, de collega van Robert Rasmusson die de Blue Dot Energy als geen ander kent. Deze kennis heeft zij overgedragen aan Jeannette en Gerdo. Zij beiden zijn net als Jim Mann Advanced senior Teachers van Regenesis.

100 meter van de locatie op de hoek Trompstraat, Naarderstraat is ruim voldoende GRATIS parkeer gelegenheid.