Locatie Lelystad. Hoofdvestiging Regenesis.

Belangrijke informatie voor Nederlandse en Belgische cursisten: Als je na de Regenesis-Touch workshop de Healing opleiding wilt volgen kan dat alleen nog in Lelystad (NL) bij Gerdo en Jeannette. Houd daar rekening mee.

Regenesis locatie Lelystad
Lunchruimte Regenesis workshop Lelystad
Workshop ruimte Regenesis-Lelystad

Regenesis-Touch workshop en de Regenesis Healing opleiding.

We hebben nu een eigen Regenesis-Touch locatie in Lelystad. Twee prachtige ruimten van totaal 150 vierkante meter. De ruimten zijn voorzien van lucht reinigers voor het verwijderen van virussen en worden op de juiste vochtigheidsgraad gehouden. We doen er alles aan om de veiligheid voor onze cursisten te waarborgen. Ok hier is de energie weer bijzonder fijn.  Bij de workshop en de Healing opleiding is een zeer uitgebreide lunch inbegrepen.  Incl. koffie, thee en lekkernijen in de pauzes.

Kom je van ver? Wij hebben op nog geen 150 meter een prachtige en gezellige B&B De Valkenhorst. Er zijn natuurlijk nog meer aantrekkelijke B&B locaties. In Lelystad zijn ook twee prachtige kleinschalige campings. Door's logies + B&B+ mini camping en camping het oppertjes aan het IJsselmeer. Ga hier naar de pagina voor meer info over overnachten.

blank

Jeannette Noordeloos
Advanced Senior Teacher
Regenesis
Eigenaar Quantum-Academy

blank

Gerdo Schepel
Advanced Senior Teacher

Regenesis
Eigenaar Quantum-Academy.

Trainers Jeannette en Gerdo zijn na vele bewustwordings opleidingen in 2007 met de Quantum-Academy  werk begonnen en hebben als snel Regenesis naar Europa gehaald.
Zij hebben hun 4 jarige opleiding in Amerika en Nederland gekregen van de beste leerling van Robert Rasmusson, Jim Mann.

Zij zijn ook bevriend met Dr. Lisinka Ulatowska, de collega van Robert Rasmusson die de Blue Dot Energy als geen ander kent. Deze kennis heeft zij overgedragen aan Jeannette en Gerdo. Zij beiden zijn net als Jim Mann Advanced senior Teachers van Regenesis.

Bij het Regenesis centrum in Lelystad is voldoende parkeerruimte (eigen terrein) of rechts naast het gebouw kan je ook op het parkeerterrein parkeren.