Regenesis-Touch en het verschil met andere methoden
zoals Quantum-Touch

VERSCHIL MET QUANTUM-TOUCH

Veel mensen vragen zich af, wat is nu het verschil met Quantum-Touch?
Want Robert Rasmusson was toch ook de grondlegger van Quantum-Touch? Ja en nee moeten we hierop antwoorden. De methode Quantum-Touch is voor een deel gebaseerd op Robert Rasmusson's methodiek, namelijk het genezen met je handen door middel van energie. Quantum-Touch is geschikt voor het (tijdelijk) verhelpen van de pijn, niet om de oorzaak van de pijn of het ongemak op te lossen.

Quantum-Touch is dus uitermate geschikt voor, zoals Richard Gordon in 19098 zelf beweerde, voor huis, tuin en keuken gebruik.
Quantum-Touch werd in Amerika zo genoemd omdat het bedoeld was om in en rond het huis te gebruiken als eenvoudige methode bij kinderen die gevallen waren, bij rugpijn of hoofdpijn van de partner etc. etc. Eigenlijk als een soort bij de hand huisapotheek, en daarvoor was het ook ideaal.

Hierbij wordt niet de oorzaak verholpen maar wel tijdelijk het ongemak. Deze methode is zeker niet geschikt als professionele behandeling bij emotionele en diepliggende lichamelijke problemen. Quantum-Touch is door het verschijnen van de boeken uitgegroeid tot een populaire methode voor iedereen die wat van een simpele vorm van handoplegging wil weten.

Als ik Quantum-Touch al gevolgd heb, heeft het dan zin om ook nog Regenesis-Touch workshop te volgen.

Absoluut, er zijn natuurlijk overeenkomsten maar het verschil is toch heel erg groot. Bij Quantum-Touch wordt de Blue Dot Energy niet gebruikt en die is cruciaal voor het oplossen van de oorzaak van pijn of ongemak. Regenesis-Touch is een methode die al 80 jaar zijn effectiviteit bewezen heeft. Je zult verbaasd staan wat je er nog extra bij leert.

Belangrijke verschillen.

  • Het gebruik van vermoeiende ademtechnieken die veel mensen bij Quantum-Touch heel lastig vinden komt bij Regenesis niet voor.
    In dat opzicht is Regenesis veel minder inspannend om mee te werken en de resultaten zijn diepgaander.

  • Een ander groot voordeel van Regenesis is dat negatieve energie van de behandelde cliënt niet kan worden overgedragen op de behandelaar, dit komt door het gebruik van de Blue Dot Energy die als het ware een beschermlaag om de behandelaar legt.

  • Regenesis-Touch is geschikt voor zowel lichamelijke als mentale problemen. 

  • Regenesis-Touch heelt ook jezelf, pijnen en ongemakken verdwijnen tijdens de behandeling van een cliënt en....je wordt er vrolijker en rustiger van

  • Naadloze integratie naar de Regenesis-Healing beroeps en vakopleiding als je verder met dit mooie werkt wilt.


De Regenesis-Touch workshop en de Regenesis-Healing (vak)opleiding zijn geaccrediteerd door het KTNO.
De Regenesis Healing (vak)opleiding is geregistreerd bij het CRKBO als korte beroepsopleiding.