Robert Rasmusson
9 juli 1919 - 12 september 2001

Robert Rasmusson

Robert was een zeer bescheiden man, geinteresseerd van jongs af aan in energetisch werken en quantum energie. Hij was een groot bewonderaar van Wilhelm Reich die met zijn experimenten aantoonde dat alles uit energie bestaat.
Robert begon mensen al te helpen toen hij nog zeer jong was en legde intuïtief zijn handen op plaatsen waar mensen lichamelijk en emotioneel pijn hadden. Dit leidde tot zeer opmerkelijke resultaten. Zijn bijzondere werk ontwikkelde zich over een periode van meer dan zestig jaar door intensieve experimenten op universiteiten en in klinieken, praktijkervaringen en behandelingen. Rond 1970 verhuisde hij uit de Bay Area (San Francisco) naar Santa Cruz in het zuiden van Californië. Geleidelijk ontwikkelde hij een zeer goed lopende healing praktijk.

blank

Dr. Lisinka Ulatowska

Columbia Pacific University

In 1980 richtte Robert Rasmusson 'the Centre for Integrative Psychology' op binnen de Columbia Pacific University. Dit deed hij samen met Dr. Lisinka Ulatowska (PhD in de psychologie) en Earle Lane, een Kirlian Energie onderzoeker en o.a auteur van Rainbows of Life.
Robert 'ontwierp' een professionele healing opleiding gebaseerd op zijn werkboeken in energetisch helen. Veel van zijn studenten maakten deze opleiding tot een onderdeel van de graad die zij op de universiteit behaalden.

Wat is de Blue Dot Energy?
Robert's studenten kwamen in 1980 met de naam Regenesis gebaseerd op Bob's filosofie dat het lichaam zich regenereert op het cellulaire niveau tijdens de genezing. Robert voelde en wist dat als zeesterren, hagedissen, kikkers en andere dieren delen van hun lichaam kunnen regenereren die mogelijkheid bij mensen ook aanwezig is en kan worden geactiveerd. Dit is een van meest krachtigste methode om energie te genereren voor genezing die we de Blue Dot Energy noemen. Deze Blue Dot Energy methode is uniek voor het werk van Robert Rasmusson. 

blank

Foto courtesy, Earle Lane

"Soms", zei hij, "moeten we een jump start maken om dingen weer opnieuw aan het rollen te krijgen. Als we verdriet hebben of ziek zijn en onze batterij bijna geen energie meer heeft moeten we de hulp van een andere persoon vragen om deze batterij te starten". Lees meer over de Blue Dot Energy

Indrukwekkende resultaten
De mensen die zijn werk hebben mogen meemaken waren diep onder de indruk van zijn resultaten en artsen vonden zijn werk op zijn minst  "zeer opmerkelijk", met name wanneer zij de sensatie van een snelle genezing meemaakten. Dit was het eenvoudigst te zien bij het "beenderen smelten" waar Robert spectaculaire resultaten mee behaalde, maar zijn resultaten bij de behandeling van mensen met chronische en/of depressieve en psychologische ziekten waren eigenlijk veel indrukwekkender.

Robert heeft wereldwijd vele artsen, verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers opgeleid.
Robert Rasmusson was een man van weinig woorden die zijn prachtige boodschap ver buiten de grenzen heeft weten te verkondigen. Zijn leven draaide rond genezing, het geven van onderwijs en het beoefenen ervan. Zijn belangrijkste en enige missie in het leven was om mensen te helpen. Hij was zeer toegewijd aan de missie, en liet nooit iemand in de steek. Tijdens zijn jarenlange werkzaamheden in Californië, hielp hij duizenden mensen over de hele wereld o.a Zwitserland, Duitsland, Argentinie, Canada etc. Hij gaf les aan veel prominente artsen en beoefenaars van holistische beroepen (van wie sommigen nu lesgeven op de Universiteit van Californië, Santa Cruz en andere universiteiten) .

Wetenschappelijk onderzocht dat het werkt.
Is dat echt nodig na alle fantastische resultaten van tienduizenden mensen wereldwijd. Nee, maar het is wel leuk dat het bewijs er is, lees hier meer.........

blank

Jim Mann,
Master Regenesis Practitioner, Senior Teacher.
He has a degree in psychology from the University of California in Santa Cruz and has taken post-graduate training in anatomy, physiology, and biochemistry.
Jim ontmoette Bob rond 1960. Pas acht jaar na Bob''s overlijden in 2001 is Jim Mann bereid gevonden als adviseur van de Quantum-Academy in Europa de Regenesis-Healing methode te onderwijzen en promoten. Zo kan Jim ook zijn belofte aan Bob nakomen om zijn methode over de wereld te verspreiden.

Roberts werk omvat:

Regenesis-Touch basis Healing methode

Regenesis-Touch is een over een periode van meer dan 60 jaar bewezen vorm van genezen met je handen. Het is het krachtigste energie medicijn, zonder schadelijke bijwerkingen. De Blue Dot Energy en levenskracht energie zijn de bindende factor.Het is fantastisch om te zien hoe je die verbinding kunt versterken om jezelf en anderen te kunnen helen. Je kunt Regenesis-Touch inzetten op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Regenesis-Healing Natuurgeneeskundige beroepsopleiding

In tegenstelling tot zijn basis methode Regenesis-Touch is Regenesis-Healing een professionele beroepsopleiding. Robert heeft indertijd zijn beste leerling Jim Mann gevraagd om zijn bijzondere werk voort te zetten. Jim Mann werkt al meer dan veertig jaar met deze methode. Hij heeft zijn ervaringen van de meest recente medische informatie voorzien en aanvullende technieken toegevoegd.

Hermina Sauberman, Roberts weduwe, heeft Gerdo Schepel en Jeannette Noordeloos gevraagd Roberts werk voort te zetten in Europa. Gerdo en Jeannette gedurende bijna vier jaar Roberts werk van Jim mogen leren. Zij geven nu de Regenesis-Touch workshops en Regenesis Healing opleiding in Nederland en daarbuiten.