Regenesis-Touch, leren om te helen in slechts 2 dagen?
Ja dat kan echt.

REGENESIS-TOUCH IS ER VOOR IEDEREEN, OOK ALS JE NOG GEEN ERVARING HEBT.

Het is een methode voor mensen, die zorg en liefde voor de medemens en de toekomst van onze kinderen hebben. Ook voor mensen die vraagtekens zetten bij de enorme overvloed aan medicijnen en een veelvoud van medische ingrepen.Wanneer je geleerd hebt hoe je met Regenesis-Touch kunt werken, kan je het je leven lang gebruiken. Het is geweldig om te weten dat je iets van enorme waarde hebt geleerd waarmee je jezelf en anderen kunt helen........ 

blank

Wat leer je in de Regenesis-Touch workshop

De ochtend van de 1e dag wordt gebruikt voor kennismaking, informatie en activering van de Blue Dot Energy.

Je leert de Blue Dot Energy op te wekken en te versterken.
De Blue Dot Energy methode is een unieke methode om ons eigen zelfhelend vermogen of dat van anderen aanzienlijk te versterken en te versnellen en zieke cellen te regenereren naar gezonde cellen. Het is de oer-energie die zich als blauwe stipjes (Blue Dots) in onze celkern bevindt en die door de foetus wordt gebruikt om zichzelf te scheppen. Lees hier meer over de BlueDot Energy.

Na een heerlijke lunch gaan we oefenen door elkaar te behandelen. Tijdens de workshop wordt je intensief begeleid door minimaal 2 trainers.

Behandelingen die tijdens de Regenesis-Touch workshop je van ons leert.

- Je leert de beroemde Atlastherapie van Robert Rasmusson.
Deze wordt gezien als de meest krachtige methode voor het behandelen van velerlei ziekten. In de workshop leer je veel aspecten van deze methode die volgens vele cursisten iedere andere natuurmethode ver overstijgt.

- Je leert de indrukwekkende manier om rugklachten en scoliose (S vorm in de ruggewervel) te behandelen.
Vaak is het opzienbarend om een scoliose recht te zien trekken bij een cursist, iets wat in de reguliere geneeskunde gewoonweg niet kan.

- Je leert om pijn en ontstekingen te verzachten en vaak ook al te verhelpen.
Door met een lichte aanraking op plaatsen waar pijn en ontstekingen zich voordoen kunnen deze verdwijnen.

- Je leert extra handposities voor het fysiek en emotioneel in balans brengen van de cliënt.
Robert Rasmusson stond bekend om zijn behandeling van heupen, wervels, nek en hoofd om cliënten zowel fysiek als emotioneel in balans te brengen.

- Je leert hoe je op een positieve manier met energie kan werken zonder je eigen kracht te verliezen.
Als je de Blue Dot Energy goed hebt leren gebruiken kan je nooit moe worden van de behandelingen die je geeft of negatieve emoties overnemen van je cliënt. Met de Blue Dot Energy wordt jezelf ook krachtiger en energieker, daardoor kan je de behandeling lang volhouden zonder moet te worden.

- Je leert de basis principes voor de behandeling van de organen.
Regenesis-Touch is voor de behandeling van organen heel krachtig. De handen scheppen een energieveld wat het zelfhelend vermogen van de organen versterkt. Rasmusson deed dit op een heel speciale manier.

- Je leert de voorwaarden hoe met dieren te werken.
Met dieren werken is heel speciaal en er gelden speciale voorwaarden voor de behandeling ervan.

- Je leert de voorwaarden hoe met kleine kinderen en baby’s te werken.
Ook met kinderen en baby's kan je heel veel bereiken. Ieder moeder zou het eigenlijk moeten beheersen. Het zou het voor de moeder en het kind een stuk makkelijker maken.

Je krijgt een audio CD mee om de Blue Dot Energy thuis nog extra te kunnen oefenen.
Deze CD is al jarenlang de meest gevraagde CD op het gebied van Zelfhealing. Je kunt met de twee oefeningen/visualisaties veel problemen en ziekten zelf oplossen. Het is een belangrijk onderdeel van de Regenesis-Touch workshop om ook zelf weer gezond in het leven te komen staan. Dan kan je anderen ook helpen!

Je krijgt een uitgebreide syllabus mee zodat je thuis alles nog eens kunt nakijken en oefenen.
Daardoor is een herhaling workshop zoals die bij veel anderen wordt aangeboden niet nodig (tenzij je dat wilt).
Je leert verschillende soorten hand- en vingerposities. Dit zijn de beroemde posities op zenuwbanen die het sympathisch zenuwstelsel beïnvloeden.

Bijzondere en mooie reacties tijdens de workshop.
Het is schitterend om te zien welke mooie reacties en helingen er al kunnen optreden tijdens de behandeling die je elkaar geeft. Verbaas je over de mogelijkheden en de kracht van de Blue Dot Energy. Na deze twee dagen heb je ’goud’ in je handen; jij kunt daadwerkelijk jezelf en anderen helen. Lees hier over de Blue Dot Energy.

Voor de workshop heb je geen vooropleiding nodig. Regenesis-Touch is door iedereen eenvoudig te leren en direct te gebruiken. 


Regenesis-Touch is helen met je handen op DNA niveau en geschikt voor iedereen. Je kunt het effectief gebruiken bij lichamelijke en emotionele problemen
 • Migraine
 • Aangezichtspijn
 • Reuma
 • Artrose
 • Fibromyalgie
 • Hart-en vaatziekten
 • Diabetes
 • Gal-en nierstenen
 • Sudeck dystrofie
 • Whiplash
 • Scoliose
 • Nek-rug-en schouderproblemen
 • Atlas correctie
 • Hernia
 • Scheefstand
 • Bekkeninstabiliteit
 • Oorsuizen

Maar ook bij gedragsproblemen, trauma's, depressie en hoge bloeddruk.

 • ADHD, ADD
 • PTSS
 • Autisme
 • Emotionele trauma's
 • Depressie
 • Hoge bloeddruk

Kortom eigenlijk bij elke ziekte kan Regenesis-Touch ingezet worden

Hoe Regenesis-Touch werkt?

Kijk op de tabs onder 'de workshop': Blue Dot Energy en Robert Rasmusson

Ook de jaaropleiding Regenesis-Healing is door iedereen te volgen. 

De Regenesis-Touch workshop is wel een vereiste als jij je verder wilt bekwamen en de jaaropleiding tot Regenesis Healing Therapeut wilt volgen.

Of je het nu voor je eigen ontwikkeling of gezondheid wilt doen of dat je therapeut wilt worden, iedereen kan deze jaaropleiding afronden. We hebben de afgelopen 15 jaar nog nooit een cursist moeten teleurstellen. De hele opleiding is zorgvuldig, stap voor stap, op een zeer begrijpelijke manier ingedeeld. Mocht je bepaalde dingen niet zo makkelijk onder de knie krijgen dan kan je gewoon elke maand terugkomen om te oefenen op de oefendagen.
Lees meer over de jaaropleiding bij de quantum-academy........