Hier vind je reacties van klanten van Regenesis-Healing behandelaars, zoals je begrijpt hebben we de namen van de behandelde personen (Privacy) verwijderd.

Als de pagina"s op de mobiel niet te openen zijn scroll dan helemaal naar beneden en klik op. Exit mobile version Dan openen de pagina"s zich. Op de computer kan je gewoon lezen.

Behandelaar Danielle, reacties van haar klanten

Ervaringen van klanten door behandelaar Danielle

Vanwege mijn aversie tegen het innemen van medicijnen ben ik altijd zoekende naar alternatieve manieren om mijn lichaam op een natuurlijke manier te laten herstellen na een ziekte of blessure. Yoga maakt daar ook onderdeel vanuit.

Na afloop van een yogales ontving ik informatie over Regenesis healing dit sprak me dan ook bijzonder aan, zeker gezien het feit dat ik sterk geloof in zelfherstellende vermogen van ons lichaam. Heb vervolgens een afspraak gemaakt. Vooraf kon ik me geen voorstelling maken van de behandeling en had me voorgenomen dit onbevangen over me heen te laten komen.

Dit is voor 100% gelukt. De sessie begon met een intakegesprek en uitleg over de behandeling de rustige professionele manier waarop Danielle dit aanpakt is zo prettig dat in mijn geval ik me totaal ontspannen kon overgeven aan de behandeling. Mijn lichaam reageerde heel heftig en ging vanzelf die bewegingen maken die ik nodig had om mijn spieren beter te laten functioneren. Het lukt me heel goed om bij mezelf te blijven waardoor voor mij als extra de behandeling een hoog meditatief gehalte kreeg. Na afloop voelde ik me heel ontspannen en dat heeft zeker meerdere dagen doorgewerkt.
W.A.

______________

Mijn eerste bezoek aan Danielle was zonder verwachting; “baat het niet, dan schaadt het niet” was mijn idee bij Regenesis-therapie. Er gebeurde tijdens de sessie niet veel bijzonders. Ik had ook moeite om mij volledig over te geven.
Toch gebeurde er wel iets waarneembaars. De emoties over de gebeurtenissen van de laatste tijd werden voelbaar in pijnscheuten van schouder tot elleboog.
De behandeling gebeurde staande en tot mijn verwondering heb ik totaal geen vermoeidheid gevoeld. Tot ik thuis kwam en dacht even een dutje te gaan doen na de gesprekken tijdens de sessie.
Twee uur later werd ik wakker, dronk een kopje thee en heb weer twee uur geslapen. Onvoorstelbaar kwiek en opgeknapt werd ik voor de tweede keer wakker. Die nacht zonder problemen doorgeslapen.

En dat is sindsdien zo gebleven. Geen onderbroken nachten meer.
Mijn spijsvertering en met dame het darmstelsel is in balans geraakt. Extra lekker eten heeft geen extra kilo’s meer achtergelaten. Mijn energie is zichtbaar toegenomen.
Daniëlle, dank je wel voor je luisterend oor, voor je passie van de behandelingen. Ik hoop van harte dat deze therapie meer bekendheid gaat krijgen. Ik doe mijn best om het aan Jan en Alleman aan te bevelen!
Hartelijke groet, K.T

______________


Na ruim 30 jaar met rugklachten gelopen te hebben, ben ik zeer verbaasd en gelukkig om nu zonder rugpijn door het leven te mogen gaan. De artsen hebben een scan gemaakt en ik bleek een vergroeiing te hebben, waar ik volgens hen de rest van mijn leven last van zou hebben, maar door de behandelingen van Danielle ben ik nu volledig van mijn rugpijn af! Wat een wonder! Ik heb er geen woorden voor!
J van S

______________

Met de behandeling bij Danielle ben ik begonnen om meer energie te krijgen. Tijdens de behandeling is het naar boven gekomen dat mijn langdurige onderrugpijn met de verkeerde stand van de atlas te maken heeft. Om dat te verbeteren moet er eerst de onderliggende oorzaak daarvan (mijn innerlijke inspanning) verlicht worden. De laatste behandelingen zijn hierop gericht.
Ik laat me gedurende het laatste half jaar door Danielle behandelen omdat ik de ontwikkeling in het geneesproces zie en mijn onderrug pijn veel lichter is geworden. Bovendien krijg ik veel aandacht en steun van Danielle. Met haar kan ik mijn problemen bespreken. en mijn stemming na iedere behandeling wordt beter.
Behalve dat de behandeling zelf vind ik bijzonder. Mijn lichaam reageert heel intensief en apart erop. Voor mij is dat een signaal om ermee verder te gaan: er is duidelijk iets gebeurd!
K de J

______________

Danielle straalt een enorme rust uit maar vooral ook vertrouwen. Dat is voor mij best belangrijk.
De behandeling zelf was / is iets waar ik in het begin best verbaasd over was. Danielle heeft voorafgaande aan de behandeling verteld wat er zoal kon gaan gebeuren.
En vooral in het begin gebeurde er wat , lichamelijke reacties maar ook dingen uit het verleden die boven kwamen.
En weer was het de rust van Danielle die maakte dat de behandeling als prettig werd ervaren. Zij heeft mij er ook op attent gemaakt dat oa vitamine D zo belangrijk voor een mens is. Ze dringt je niets op , maar komt heel realistisch over met haar verhaal. Ze brengt het op een manier waardoor je er zelf goed over na gaat denken en ook anderen er van op de hoogte wilt brengen.
De gesprekken die ze voert , de behandelingen die ze geeft ervaar ik als bijzonder prettig. Je voelt je op je gemak bij haar.
Ik zal deze behandeling zeker aan anderen adviseren omdat ik er baat bij heb.

______________

Voor februari 2015 had ik nog nooit van Regenesis gehoord. Via een familielid hoorde ik er over. Omdat ik in deze periode met een Ischias zat, zocht ik contact met Danielle. Ook wel wat gezonde nieuwsgierigheid kwam er bij. De eerste 3 behandelingen kwam zij bij mij thuis omdat ik niet mobiel was.
De 1e keer nam Danielle heel rustig de tijd om te vertellen wat Regenesis in hield en ze vroeg wat mijn klachten waren.
Ze deed dit op een rustige duidelijke manier. Ook vertelde ze dat door je manier van leven lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Door deze gesprekken die we voor iedere behandeling hebben zag / zie ik in dat er dingen zijn die anders zouden kunnen. Ik wil hiermee aangeven, dat de manier waarop Danielle naar je luistert , je adviezen geeft door mij als prettig wordt ervaren. En dat ik in het belang van mijzelf er probeer voor te gaan!
Erik
______________


Ik wil de werkwijze van Daniëlle als volgt beschrijven.
Daniëlle werkt op zeer rustige wijze legt goed uit wat er kan gebeuren.
Ze stelt de vragen die betrekking hebben op de behandeling duidelijk maar soms confronterend zodat je er goed over na gaat denken en jezelf de vraag stelt is mijn huidige levenshouding wel goed en kan ik daar verandering in aanbrengen.
Ze straalt veel vertrouwen en rust uit en ik weet dat hetgeen besproken wordt ook bij haar blijft en dit vertrouwen geeft rust en werkt ook positief bij de behandeling.
Ze is ook eerlijk over wat de mogelijkheden zijn van de behandeling, en zet je als cliënt ook duidelijk aan de gang, op het terrein waar wat betreft je levenshouding winst valt te boeken.
Gezien de resultaten die zijn geboekt bij mijn behandeling en de werkwijze van Daniëlle zal ik regenesis maar ook zeker Daniëlle bij een ieder aanbevelen
Vriendelijke groet A.

______________

Regenesis was voor mij volledig onbekend toen ik ervan hoorde via behandeling van mijn echtgenote werd mijn nieuwsgierigheid gewekt.
Ik heb toen contact gelegd met Daniëlle en een afspraak gemaakt voor behandeling. Ik had echt geen idee wat er allemaal kon gebeuren. Tijdens het eerste consult heeft Daniëlle mij alles uitgelegd over de behandeling en wat ik kon verwachten, ze deed dit op een zeer zorgvuldige manier waarbij alle aspecten duidelijk werden toegelicht.
Tijdens de eerste behandeling gebeurde er niet zo heel veel pas bij latere behandeling kwamen de reacties
Ik vond dit zeer vreemd om te ervaren en ook een beetje raar, maar Daniëlle gaf meteen aan dat je het over je heen moest laten komen dat heb ik toen gedaan. Ik heb inmiddels behoorlijk wat resultaat bij de behandeling. Pijn klachten zijn ver terug gedrongen en ik kijk tegen een nieuw leven aan.
P

______________

ik ben nu 2x behandeld en ervaar dit als heel bijzonder. voor mijn gevoel is er een blokkade in mijn lichaam - waar ik veel last van had - verdwenen. als je je kunt overgeven aan deze behandeling , wat bij mij de 1e x veel minder lukte dan de 2e x , is het zo'n ervaring dat je die aan andere mensen met klachten graag aan zou willen bevelen.

 

We hebben deze pagina er op 10-9-2020 opgezet. Binnenkort volgen er meer reacties.