Regenesis-Touch workshops zijn er voor iedereen die zijn geest, lichaam en ziel in balans wil brengen, wil voeden en verrijken.

Onze workshops en opleidingen worden gegeven door zeer ervaren gecertificeerde trainers. De trainers van de Academy hebben een enorme passie voor de energetische natuurgeneeswijzen en willen dit doorgeven in een omgeving van saamhorigheid, integriteit, liefde en zorgzaamheid. Belangrijk is dat jij als prachtig mens de ruimte krijgt iets moois te leren om je echt te transformeren naar een gezonder en gelukkiger leven.

Jeannette Noordeloos
Regenesis Master trainer
Eigenaar Quantum-Academy
Centrum Bala Huizen

Voor info over de workshop in Huizen, neem contact met me op

blank

Gerdo Schepel
Regenesis Master Trainer
Eigenaar Quantum-Academy
Centrum Bala Huizen

Voor info over de workshop in Huizen, neem contact met Jeannette op


De workshops in Lelystad worden gegeven door de Regenesis Master trainers en eigenaren Jeannette Noordeloos en Gerdo Schepel.

Jeannette en Gerdo hebben in 2007 Regenesis na een lange zoektocht in Amerika de methode Regenesis van Robert Rasmusson ontdekt, ze zijn daar een maand heen geweest voor een intensieve introductie training bij Jim Mann, de beste Amerikaanse Regenesis healer van Robert Rasmusson (Robert was helaas al overleden)  Dit was wat zij zochten. Zij hebben daarna 4 jaar lang een opleiding gehad van Jim om Regenesis te mogen vertegenwoordigen in Europa. Zij zijn Regenesis en leven volgens de Regenesis principes dat het lichaam zichzelf altijd en onvoorwaardelijk kan helen. Met deze instelling en overtuiging geven zij de workshops in Lelystad.

Regenesis appelleert voor ons aan een belangrijk basisprincipe, namelijk dat werkelijk iederéén energie kan opwekken, doorgeven en daarmee zichzelf en anderen kan helpen genezen.

De methode Regenesis waarbij je met behulp van de Blue Dot Energy het zelfhelend vermogen kunt versterken is uniek. Hoe meer mensen deze methode kunnen gebruiken hoe mooier we het vinden. Wij zijn er trots op dat we als trainers deze kennis aan anderen door mogen geven."

Wil je een Regenesis eerst ervaren of wil je een behandeling bij een Regenesis therapeut ga dan naar de website:
www.regenesis-behandelaars-therapeuten.nl

Wil je een behandeling van Jeannette Noordeloos ga dan naar: www.Regenesis Atlastherapie


QUANTUM ACADEMY NEDERLAND
De Quantum-Academy en Regenesis-Europe werken volgens het non-profit principe. Zij organiseren workshops en opleidingen voor natuurgeneeskunde, alternatieve therapie, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling. Om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen werken wij samen met de International Association of Quantum-Healing en zijn wij aangesloten bij het KTNO, de CRKBO en de RBNG. Wij integreren het beste van de traditionele westerse lichaam-geest kennis met de natuurlijke geneeswijzen uit het oosten en oudheid, om mensen zichzelf te helpen helen en transformeren, zowel lichamelijk en geestelijk alsook spiritueel.


De Regenesis-Touch workshop en de Regenesis opleiding zijn (in Nederland) geaccrediteerd door het KTNO. 

De Regenesis-Healing vakopleiding is ook geaccrediteerd door het CRKBO als korte beroepsopleiding.

Het KTNO is een registratie- en toetsingsinstituut voor paramedisch natuurgeneeskundige opleidingen. Therapeuten aangesloten bij de BATC, VBAG, LVNG en CAT ontvangen hierdoor nascholingspunten. Vraag altijd bij de eigen beroepsvereniging naar de mogelijkheden en laat het ons horen als we ondersteuning kunnen bieden.

BELANGRIJK: Woon je in Nederland en wil je verder studeren en gebruik maken van de faciliteiten van het KTNO volg dan de workshop ook in Nederland. Belgische cursisten kunnen hiervan helaas geen gebruik maken.