Oefendagen Regenesis voor iedere (oud-) cursist.

De oefendagen zijn er voor iedereen die een workshop Regenesis-Touch heeft gevolgd of de jaaropleiding Regenesis-Healing gevolgd heeft, of nog volgt. Je kunt zelf een keuze maken waar je een oefendag wilt volgen. Dat kan dus in Roermond maar ook in Huizen of in België

Regenesis-Touch
De workshop Regenesis-Touch is een interactieve workshop. Als cursist oefen je veel op en met elkaar. Natuurlijk kun je na het volgen van de workshop direct ook anderen gaan helpen genezen. Veel cursisten van Regenesis-Touch vinden het echter prettig om juist nog met elkaar een aantal keren te oefenen; zoals de handposities doornemen, de reacties begeleiden, etc. Maar ook het delen van verhalen en ervaringen is een belangrijk onderdeel.

Regenesis-Healing
Alleen in Huizen wordt voor alle cursisten die zowel in Huizen als in Roermond de Regenesis-Touch workshop hebben gevolgd de jaaropleiding Regenesis-Healing gegeven. ER IS DUS GEEN JAAR OPLEIDING IN ROERMOND.

Voor Belgische cursisten is de jaaropleiding in Kortenberg.  Volg je deze opleiding, dan kun je nu ook in Limburg terecht voor de oefendagen. Deze gelden dan ook voor het documenteren van een behandeling met een medestudent. Voor het downloaden van het formulier ‘behandeling medestudent’ klik hier.

Oud Regenesis cursisten
Is het al een poos geleden dat je de workshop hebt gevolgd? Wil jij misschien je kennis van Regenesis weer eens opfrissen? Weer eens met gelijkgestemden ervaringen uitwisselen? Zelf eindelijk ook weer eens een behandeling krijgen? Ook hiervoor zijn de oefendagen bijzonder geschikt.

Begeleiding
De oefendagen worden altijd begeleid door zeer ervaren trainers en er is vrije inloop, je hoeft je dus van tevoren niet aan te melden, maar een berichtje als je komt is wel zo prettig.

De openingstijden voor de oefendagen in Huizen zijn altijd op een vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. De bijdrage is € 25,-. Neem je zelf je eten mee?

De openingstijden voor de oefendagen in Roermond zijn op veler verzoek aangepast en zijn altijd op een maandag en van 11:00 tot 18:00 uur. De bijdrage is € 25,-. Neem je zelf je eten mee? Klik voor de oefendagen in Huizen en voor België.