Regenesis-Touch hands

REGENESIS-TOUCH

®

QUANTUM-ACADEMY

De ultieme Quantum-Healing methode

DE REGENESIS CONNECTIE NAAR ONZE GEZONDHEID

UNIEK

Regenesis-Touch

Workshop van 2 dagen voor slechts 345,- euro all-in. Workshop, lunches, syllabus, en toegang tot de maandelijks oefendagen
in Huizen (NH) 
met tientallen collega's en cursisten.

Tags,: Quantum-Academy, locatie Vinkeven, de Veenderij voor Quantum-Healing, Quantum Genezing, Quantum-Life Force, Quantum-Doctor, Touch for Health, Healing-Touch, Regenesis-Healing, Regenesis-Touch, Touch to Live, Robert Rasmusson, Blue Dot Energy, Blauwe Punt Energie, Genezen met je handen, Healing Hands, Quantum-Transformation, Quantum Breathing, Quantum-Care.

WAT GEBEURT ER TIJDENS DEZE WORKSHOP MET JEZELF

Je voelt jezelf stukken beter

Je verbruikt niet je eigen energie en je hebt er zelf ook profijt van doordat je betrokken bent in het helingsproces.

Je raakt pijn kwijt en emoties verzachten
Tijdens het volgen van je eerste Regenesis workshop raak je vaak al 50 tot 100% van je pijn kwijt door de behandelingen die je elkaar geeft. Ook veel cursisten komen emotioneel en fysiek beter in balans, en het helingsproces van veel problemen en ziekten wordt versneld. Emotionele veranderingen en ontladingen komen op een zachte en milde manier.

 

OP DE EERSTE DAG LEER JE AL HEEL VEEL.

Op de eerste dag van de Regenesis-Touch workshop, heb je al geleerd om prachtige behandelingen op elkaar toe te passen.

 

Je ontwikkelt een flink stuk zelfvertrouwen en geloof, dat je werkelijk mensen kan gaan helpen.
Therapeuten merken dat hun vaardigheden met Regenesis-Touch aanzienlijk uitgebreid worden. Het is onvermijdelijk dat onze natuurlijke gave om te helen op deze workshop tot ontplooiing en ontwikkeling komt. Het is waarschijnlijk de meest gemakkelijke methode die je ooit hebt geleerd. Regenesis-Touch zal de effectiviteit van alle, met de hand uitgevoerde therapieen, waar je al mee werkt, enorm versterken.

We weten zeker dat Regenesis-Touch jouw leven zal verbeteren én de levens van alle mensen om je heen. Dit is zo'n gemakkelijke en effectieve methode, je zult er de rest van je leven profijt van hebben.

Als je eenmaal Regenesis-Touch ervaren hebt zul je overtuigd zijn van de kwaliteit en mogelijkheden. Een workshop duurt twee dagen en wordt in één weekend gegeven.

WAT LEER JE OP DE REGENESIS-TOUCH WORKSHOP

 

Je leert de Blue Dot Energy op te wekken en te versterken voor jezelf en voor de genezing van anderen. De Blue Dot Energy methode is een unieke methode om ons eigen zelfhelend vermogen of dat van anderen aanzienlijk te versterken en te versnellen en zieke cellen te regenereren naar gezonde cellen. Het is de oer-energie die zich als blauwe stipjes (Blue Dots) in onze celkern bevindt en die door de foetus wordt gebruikt om zichzelf te scheppen. Lees hier meerover de Blue Dot Energy.   o- Je krijgt een audio CD mee om de Blue Dot Energy thuis nog extra te kunnen oefenen. Deze kun je ook prachtig gebruiken voor zelfhealing.  

 

Je leert de ATLAS THERAPIE
Een zeer unieke behandeling die Robert Rasmusson zo beroemd maakte, met eenvoudige handposities kan je vele ziekten en problemen op emotioneel en fysiek niveau leren helen,
alleen met deze methode heb je al GOUD in je handen.


Je leert extra handposities voor het fysiek en emotioneel in balans brengen van de cliënt. Robert Rasmusson stond bekend om zijn behandeling van heupen, wervels, nek en hoofd om cliënten zowel fysiek als emotioneel in balans te brengen. Je leert veel extra handposities die niet het werk van Richard Gordon voorkomen..

 

Je leert de basis principes voor de behandeling van de organen. Regenesis-Touch is voor de behandeling van organen heel krachtig. De handen scheppen een energieveld wat het zelfhelend vermogen van de organen versterkt. Rasmusson deed dit op een heel speciale manier.  

 

Je leert verschillende soorten hand- en vingerposities.

Dit zijn de beroemde handposities van Robert Rasmusson zoals de tripod, flat tripod, sandwich enz..

Je leert om pijn en ontstekingen te verzachten en vaak ook al te verhelpen.

Door met een lichte aanraking op plaatsen waar pijn en ontstekingen zich voordoen kunnen deze verdwijnen.

Je leert hoe je op een positieve manier met energie kan werken zonder je eigen kracht te verliezen.
Als je de Blue Dot Energy goed hebt leren gebruiken kan je nooit moe worden van de behandelingen die je geeft,

of negatieve emoties overnemen van je cliënt.

Levenskracht energie

Natuurlijk maken we ook gebruik van de levenskracht energie die om ons heen en in ons is.

 

Je leert de voorwaarden hoe met dieren te werken.
Met dieren werken is heel speciaal en er gelden speciale voorwaarden voor de behandeling ervan.

Je leert de voorwaarden hoe met kleine kinderen en baby's te werken.

 

Nazorg ook in het weekend en 's avonds.
Wij geven om onze cursisten, het komt weleens voor dat een cursist een emotionele of fysieke reaktie krijgt, we zijn dan ook na een workshop de eerste 24 uur dag en nacht beschikbaar op een speciaal telefoonnummer. Daarna kun je altijd bellen gedurende kantooruren.

REGENESIS-TOUCH IS ER VOOR IEDEREEN, OOK ALS JE NOG GEEN ERVARING HEBT.

Het is een methode voor mensen, die zorg en liefde voor de medemens en de toekomst van onze kinderen hebben. Ook voor mensen die vraagtekens zetten bij de enorme overvloed aan medicijnen en een veelvoud van medische ingrepen.

Wanneer je geleerd hebt hoe je met Regenesis-Touch kunt werken, kan je het je leven lang gebruiken. Het is geweldig om te weten dat je iets van enorme waarde hebt geleerd waarmee je jezelf en anderen kunt helen........ 
Lees hier meer over het wetenschappelijk onderzoek betreffende de werking van Regenesis en de Blauwe Punt Energie (Blue Dot Energy).
Behandeling van baby's met Regenesis-Touch
Regenesis-Touch cursist
Helen Regenesis-Touch client
Pieter Regenesis-Touch client

Dank jullie wel, dat ik jullie introductie workshop Regenesis-Touch mocht bijwonen. Het was een "echte eye opener" voor me, Robert moet wel een heel bijzondere healer geweest zijn, ik ben blij dat ik dit prachtige werk heb mogen leren.

Monica van Essen

"REGENESIS-TOUCH"

WORKSHOP MET DE BLAUWE PUNT ENERGIE

Ga hier naar de Quantum-Academy voor meer informatie over de volgende workshops:
Blue Dot Energy 
  I   Regenesis Healing   I  Regenesis Touch  I   Quantum-Breathing I   Quantum-Transformation I  I Quantum-Transformation II