Regenesis-Touch hands

REGENESIS-TOUCH

®

QUANTUM-ACADEMY

De ultieme Quantum-Healing methode

DE REGENESIS CONNECTIE NAAR ONZE GEZONDHEID

UNIEK

Regenesis-Touch

Workshop van 2 dagen voor slechts 345,- euro all-in. Workshop, lunches, syllabus, en toegang tot de maandelijks oefendagen
in Huizen (NH) 
met tientallen collega's en cursisten.

REGENESIS-TOUCH IS EEN ZEER EFFECTIEVE EN EENVOUDIG TE LEREN BEHANDELMETHODE.
In Regenesis-Touch worden de oorspronkelijke principes gebruikt die Robert Rasmusson zo'n bijzondere healer maakte zoals de Blue Do Energy, de Extended Energy, de Energy Scan (het scannen van energie blokkades), enzovoorts.

REGENESIS-TOUCH EN DE METHODE VAN RICHARD GORDON.
Het grote verschil is dat Regenesis-Touch is gebaseerd op het oorspronkelijke werk van Robert Rasmusson die de oorzaak van ziekten wist te stoppen terwij de methode van Richard Gordon (een zeer eenvoudige versie van Regenesis-Touch) meer een snelle oplossing gerichte methode is.
Met de methode van Richard Gordon is niets mis, maar als je werkelijk wilt helen op een diep niveau met een langdurige werking dan raden we je toch Regenesis-Touch met de Blue Dot Energy aan.
Regenesis-Touch is diepgaand en krachtig maar ook heel subtiel wat van belang is voor de behandeling van emotionele en psychische problemen. Toch is het nog steeds een eenvoudig te leren methode. Lees hier meer over alle extra tools in de Regenesis-Touch workshop..

REGENESIS-TOUCH EN REIKI.
In tegenstelling tot Reiki maakt Regenesis-Touch gebruik van de aangeboren levenskracht energie én de nog belangrijke Blue Dot energy en heeft geen symbolen of inwijdingen nodig, Je leert bij Regenesis-Touch eenvoudige ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken waardoor je je krachtig kunt focussen en je levenskrachtenergie en de energie vanuit je cellen kunt vergroten of regenereren. Dat vergroot en versterkt je helende ferquentie. Regenesis-Touch is dus niet hetzelfde als Reiki, de resultaten met Regenesis-Touch zijn volgens behandelaars diepgaander en leggen eerder de oorzaak van het probleem bloot.

REGENESIS-TOUCH EN CRANIO-SACRAAL THERAPIE.
Bij de CST techniek ga je als behandelaar naar de plek waar je voelt dat energie niet goed doorstroomt, of waar je voelt of weet dat het bindweefsel niet soepel is. Met je energie probeer je de doorstroming te verbeteren of de stijfheid op te lossen. Als je beweging voelt ontstaan (en dit is wezenlijk anders dan met Regenesis-Touch) ga je mee met de beweging, maar als de beweging weer terug wil gaan hou je dat met je intentie tegen en wacht je tot de beweging weer verder gaat. Je blijft proberen de beweging (van het bindweefsel) ruimer en soepeler te maken. Bij Regenesis-Touch gebeurt de beweging eigenlijk helemaal vanzelf.

REGENESIS-TOUCH EN FYSIOTHERAPIE.
Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten. Bijvoorbeeld: te gespannen spieren, peesontstekingen, bandpijn en artrose.
Een fysiotherapeut zal met behulp van oefeningen, massagetechnieken en electrische prikkels de doorbloeding weer proberen te stimulleren.
Met een Regenesis-Touch behandeling stimuleer je de groei van de cellen, herschik je de botten en hef je de energie blokkade op die het probleem veroorzaakt. Moelijke problemen zoals hernia en ernstige rugklachten (slijtage) kunnen met Regenesis-Touch vaak sneller worden opgelost.

REGENESIS-TOUCH IN DE OPERATIEKAMER.
Regenesis-Healing kan heel goed worden gebruikt als een aanvulling bij patiënten die een operatie moeten ondergaan of hebben ondergaan. Het helpt vooral als pijnverlichting en maakt de patiënt rustiger. Ook het geneezingsproces versnelt aanzienlijk.

REGENESIS-TOUCH EN HET VERSCHIL MET ANDERE METHODEN

De Basis methode van Robert Rasmusson heet in Europa Regenesis-Touch, Regenesis Healing therapie is de professionele Healing methode van Robert Rasmusson. De Quantum-Academy is het enige gecertificeerde opleidings instituut van de Regenesis Healing methoden in Nederland. Regenesis-Europe is de enig licentiehouder voor Europa en is ook houder van de copyrights van Regenesis Healing en zijn methodieken. De Blue Dot Energy® en Regenesis® zijn beschermde merken. Copyrights 2008-2009-2010

Ga hier naar de Quantum-Academy voor meer informatie over de volgende workshops:
Blue Dot Energy 
  I   Regenesis Healing   I  Regenesis Touch  I   Quantum-Breathing I   Quantum-Transformation I  I Quantum-Transformation II  

Tags,: Verschil met Reiki en andere healing methoden. Tags: Quantum-Healing, Quantum Genezing, Quantum-Life Force, Quantum-Doctor, Touch for Health, Healing-Touch, Regenesis-Healing, Regenesis-Touch, Touch to Live, Robert Rasmusson, Blue Dot Energy, Genezen met je handen, Healing Hands, Quantum-Transformation, Quantum Breathing, Quantum-Care.