Regenesis-Touch hands

REGENESIS-TOUCH

®

QUANTUM-ACADEMY

De ultieme Quantum-Healing methode

DE REGENESIS CONNECTIE NAAR ONZE GEZONDHEID

UNIEK

Regenesis-Touch

Workshop van 2 dagen voor slechts 345,- euro all-in. Workshop, lunches, syllabus, en toegang tot de maandelijks oefendagen
in Huizen (NH) 
met tientallen collega's en cursisten.

BEHANDELINGEN EN

RESULTATEN MET REGENESIS-TOUCH

VERSNELLING VAN HET GENEZINGSPROCES DOOR DE BLUE DOT ENERGY.

Het lichaam heeft een buitengewone capaciteit om zichzelf te genezen en Regenesis-Touch biedt hulp om dit proces extra te activeren. Mensen met allerlei verschillende fysieke en emotionele klachten hebben ons laten weten dat ze door de, zoals Robert Rasmusson het zei "de indestructable Blue Dot Energy" (de onverwoestbare kracht van de Blue Dot energy) aanzienlijke verbeteringen hebben ervaren.

VERANDERING VAN STRUCTUUR OP ALLE NIVEAU'S.

Regenesis-Touch gaat niet alleen over het bewegen van beenderen en wervels, maar over het omzetten van structuren op alle niveaus, ook mentaal, emotioneel en spiritueel. Als zo een transformatie gebeurt, stel je dan eens voor wat op de diepere cellulaire en moleculaire niveaus gebeurt.


WAAROM ZULKE WONDERBAARLIJKE RESULTATEN BIJ REGENESIS.
Door scheefstand en subluxaties (subluxatie is een verschuiving van twee door een gewricht verbonden beenderen, meestal in de wervelkolom) worden de energiestromen negatief beïnvloed en zijn niet meer in staat om ongehinderd door het lichaam te stromen. Het lichaam verlangt dus als het ware naar een herschikking van de wervelkolom (uitlijnen). Elke energie blokkade in welk deel van het lichaam dan ook staat optimale heling in de weg en beïnvloedt de algehele gezondheid van miljoenen mensen. 

Subluxatie is een ernstige verstoring en kan leiden tot vele klachten, zowel op emotioneel, mentaal en fysiek niveau..

Dit is slechts één van de honderden spectucalaire resultaten van een Regenesis behandeling van 15 minuten met de Blue Dot Energy op een van onze cursisten.

Kijk ook goed naar de schouders en korrektie armen. De verbuiging (dedeeltelijk ook scoliose) in de rugewervel is ontstaan na een operatie op zeer jonge leeftijd.

Voor behandeling

Na behandeling

FOTO'S GENOMEN GEDURENDE EEN VAN ONZE WORKSHOPS

EMOTIONELE BALANS - DEPRESSIE.
Het gevoel "omhuld te worden door een grote donkere wolk", is een rake typering die mensen vaak gebruiken als ze een depressieve periode in hun leven omschrijven. Een depressie is immers een emotioneel lagedrukgebied dat nauwelijks van plaats verandert, gepaard gaat met veel regen en wind, en waarbij de zon slechts spaarzaam wil doorbreken.

Veel klachten ontstaan door stress of sociale omstandigheden zoals angst, onrust, verlies, trauma, scheiding of een andere omstandigheid. Uit ervaring weten we dat een Regenesis-Touch behandeling een zeer goede aanvulling is op therapie en reguliere medicijnen en kan deze zelfs soms volledig vervangen.

Emotionele en andere ernstige aandoeningen en problemen mogen alleen door gevorderden worden behandeld die een grote ervaring hebben op dit gebied . Je kunt hiervoor de beroeps opleiding Regenesis Healing volgen

 Mariska van Bommel, Regenesis-Touch cursist

Mijn moeder was al jarenlang depressief, ze slikte Zoloft en nog andere medicijnen. Alle behandelingen door psychiaters en psychologen hebben nauwelijks geholpen. Speciaal voor haar ben ik een cursus Blue Dot Energy gaan doen en mocht ook een van de introductie workshops van Regenesis-Touch volgen. Daarna ben ik haar gaan behandelen. Het is ongelooflijk wat er gebeurde, alle trauma's van de afgelopen jaren kwamen los, ze huide steeds weer tijdens de behandeling maar naarmate ik haar meer behandelde ging het verdriet weg.

 

Mijn moeder is na 20 behandelingen van 30 minuten weer vrijwel de oude.

 

Je kunt je voorstellen hoe trots ik ben. Mariska de Wit.

BEHANDELING VOOR EEN OPERATIE
Regenesis-Touch werkt zeer positief en kalmerend voor een operatie, kinderen en volwassenen ervaren veel minder pijn gedurende de operatie, en zijn aanzienlijk minder zenuwachtig en kunnen vaak sneller naar huis.

 

SNELLER HERSTELLEN NA EEN OPERATIE.

Veel patiënten hebben veel baat bij Regenesis-Touch na een operatie. De resultaten zijn voor iedereen verschillend maar in bijna alle gevallen is een enorme verlichting en snellere genezing merkbaar, dit geldt in principe voor alle chirurgische ingrepen, trauma's en verbrandingen.

 

CHEMO KUUR EN BESTRALINGEN.
Uit onderzoek blijkt dat patiënten die van kanker genezen zijn soms nog lange tijd klagen over extreme vermoeidheid. Als gekeken wordt naar het soort behandeling dat zij hebben ondergaan, blijkt dat langdurige vermoeidheid het vaakst voorkomt bij patiënten die zowel een operatie, een bestraling en een chemotherapie hebben ondergaan. Omdat de reguliere geneeskunde niet goed begrijpt waar de vermoeidheid vandaan komt, is die door hen ook lastig te behandelen. Regelmatig behandelen met Regenesis-Touch en de Blue Dot Energy zorgt dat de energie blokkades die door de chemokuur zijn veroorzaakt sneller worden hersteld waardoor er aanzienlijk minder vermoeidheid en minder concentratie problemen zijn.

 

AFSTANDSBEHANDELINGEN, EEN RECENT ONDERZOEK (2009).
Zoals met veel energetische therapieën is er gebrek aan onderzoek om de beweringen en zijn vele beoefenaars te staven. Een studie (door de Virginia Commonwealth University School of Medicine, de Emory University in Atlanta en van het Dana-Farber Cancer Institute en Harvard Medical School in Boston) toonde echter aan, dat patiënten die een vragenlijst invulden ‘verbazingwekkende’ verbeteringen van hun gezondheidsprobleem rapporteerden. Zelfs patiënten met ernstige ziekten zoals kanker zeiden geholpen te zijn door de energie therapie. In de vragenlijst noteerde 60% van de kankerpatiënten indrukwekkende verbeteringen na enkele sessies
Ook bij personen die lijden aan angst, depressie en auto-immuunziekte hadden goede resultaten.

HERSTEL GEDEFORMEERDE EN GEBROKEN BOTTEN.

Dit fenomeen hebben we een aantal keer meegemaakt. Jeannette haar zoon had een gebroken voet die verkeerd genas, de dokter wilde het bot opnieuw breken en zetten. Gelukkig bleek dat niet nodig: na meerdere Regenesis-Touch behandelingen was de voet als het ware gezet en kon hij weer voetballen.

Zelfs schedelbeenderen kunnen hun oorspronkelijke plek weer innemen. Eigenlijk zouden alle pasgeboren baby's een Regenesis-Touch behandeling moeten ondergaan om de negatieve effecten van de geboorte teniet te doen.

Kudret en dwangmatig gedrag.
Kudret maakte lawaai in de klas, was druk en onhandelbaar en maakte irritante geluiden in de klas waar hij niet mee kon stoppen. De lerareren hadden geen hoop meer en stuurden hem regelmatig van school. Zijn moeder was radeloos en vroeg om hulp. Toen Kudret in mijn praktijk kwam zag ik een prachtige jongen die niet wist hoe hij met zijn gevoelens om moest gaan. Ik heb hem eerst volledig uitgelijnd zoals Rasmusson dat aangeeft.  Na 6 behandelingen kon Kudret zelf aangeven wat de oorzaak was en konden we daar verder aan werken. Kudret zijn passie is karate, hij doet er alles voor om de top te bereiken, op school gaat het nu fantastisch.

Jeannette Noordeloos.

HUID EN ECZEEM.

De huid is ons grootste orgaan en beschermt ons lichaam tegen invloeden van buitenaf. Veel mensen hebben echter last van een huidaandoening. Gordelroos, eczeem en wratten zijn klachten die wij als Regenesis behandelaars veelvuldig tegenkomen. Regenesis biedt diverse mogelijkheden om klachten als jeuk, een rode huid of huiduitslag te verlichten of te verhelpen.

Baby Esmee, na 5 behandelingen,

MOND, OGEN EN OREN.
In ons hoofd bevinden zich diverse geavanceerde, maar gevoelige functies. Goed werkende ogen en oren, een gezonde mond en een blakend gebit is niet alleen prettig voor ons functioneren, maar geeft ons ook zelfvertrouwen. Met Regenesis zijn mond, ogen en oren zeer goed te behandelen. In onze praktijk komen we regelmatig cliënten tegen met bijvoorbeeld oorklachten of een oogaandoening.
GEWRICHTSKLACHEN EN SPIERPIJN.
Zonder spieren en gewrichten zouden wij niet kunnen bewegen. Gewrichtsklachten en spierpijn kunnen mensen daarom letterlijk tot stilstand brengen. Er komen veel mensen in onze workshop die te kampen hebben met pijn in hun spieren en gewrichten, reuma, artrose of fibromyalgie. Regenesis biedt veel mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld gewrichtspijn en spierklachten
.

 

HERSCHIKKING (UITLIJNEN) VAN HOOFD, RUG, BEKKEN EN HEUPEN.

Een Regenesis-Touch behandeling begint daarom altijd met het corrigeren van hoofd, nek, sleutelbeen, rug, onderrug, heupen en bekken.

Mochten er subluxaties zijn dan zullen deze op wonderbaarlijke wijze herschikken. Door herschikking van de wervelkolom, waarbij de wervels voorzichtig en vakkundig in hun normale positie energetisch worden teruggebracht, is de behandelaar in staat de belemmering voor normale zenuwcontrole van het lichaam weg te nemen. Het doel van deze behandeling is een normale communicatiestroom van en naar de hersenen, naar iedere cel van het lichaam te realiseren, wat een eerste vereiste is voor een goede gezondheid. Wanneer de behandeling is voltooid en het zenuwstelsel weer normaal functioneert, zal het lichaam zichzelf herstellen. Deze door Rasmusson ontwikkelde methode werkt al bijna 70 jaar en is toegepast bij tienduizenden patienten met een zeer positief resultaat.


 

    Subluxatie kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken, lees hier meer.

Ga hier naar de Quantum-Academy voor meer informatie over de volgende workshops:
Blue Dot Energy 
  I   Regenesis Healing   I  Regenesis Touch  I   Quantum-Breathing I   Quantum-Transformation I  I Quantum-Transformation II  

Tags,: Behandelingen en resultaten Regenesis-Touch. Tags: Quantum-Healing, Quantum Genezing, Quantum-Life Force, Quantum-Doctor, Touch for Health, Healing-Touch, Regenesis-Healing, Regenesis-Touch, Touch to Live, Robert Rasmusson, Blue Dot Energy, Genezen met je handen, Healing Hands, Quantum-Transformation, Quantum Breathing, Quantum-Care.