Regenesis-Touch hands

REGENESIS-TOUCH

®

QUANTUM-ACADEMY

De ultieme Quantum-Healing methode

DE REGENESIS CONNECTIE NAAR ONZE GEZONDHEID

UNIEK

Regenesis-Touch

Workshop van 2 dagen voor slechts 345,- euro all-in. Workshop, lunches, syllabus, en toegang tot de maandelijks oefendagen
in Huizen (NH) 
met tientallen collega's en cursisten.

Tags,: Quantum-Academy, locatie in Koningsteen in Belgie, centrum voor Quantum-Healing, Quantum Genezing, Quantum-Life Force, Quantum-Doctor, Touch for Health, Healing-Touch, Regenesis-Healing, Regenesis-Touch, Touch to Live, Robert Rasmusson, Blue Dot Energy, Genezen met je handen, Healing Hands, Quantum-Transformation, Quantum Breathing, Quantum-Care.

Ga hier naar de Quantum-Academy voor meer informatie over de volgende workshops:
Blue Dot Energy 
  I   Regenesis Healing   I  Regenesis Touch  I   Quantum-Breathing I   Quantum-Transformation I  I Quantum-Transformation II  

REGENESIS-TOUCH IN BELGIE

Adres:Prosperdreef 9, 3054 Vaalbeek, België

La Foresta.
Binnen de muren van dit originele Franciscanenklooster hangt een serene sfeer die uitnodigt om ten volle van een prachtige weekend Regenesis-Touch te genieten. Het klooster ligt midden in de rustgevende natuur met schitterende bossen en slechts op een steenworp afstand van Leuven en Brussel. Karin Randolph is hier de trainer, een inspirerende vrouw met veel kennis en humor.
Regenesis-Touch waarbij iedereen de vrijheid krijgt om zichzelf te zijn en de openheid heeft om dat de andere te gunnen. Zonder franjes, maar levensecht.

Het klooster is nu een vormings- en bezinningscentrum,

waar ieder mens een brug kan vinden naar een diepere levenskracht.


Mogelijkheid voor overnachting (zelf regelen).

+32 16 40 24 91

Double klik op kaart om te vergroten, Rechterklik om te verkleinen.

Klik op Icon voor meer informatie en routebeschrijving

Karin Randolph