Regenesis-Touch hands

REGENESIS-TOUCH

®

QUANTUM-ACADEMY

De ultieme Quantum-Healing methode

DE REGENESIS CONNECTIE NAAR ONZE GEZONDHEID

UNIEK

Regenesis-Touch

Workshop van 2 dagen voor slechts 345,- euro all-in. Workshop, lunches, syllabus, en toegang tot de maandelijks oefendagen
in Huizen (NH) 
met tientallen collega's en cursisten.

Regenesis-Touch, diepe concentratie

DE ENERGIESTROOM

Je leert op een heel bijzondere manier een energiestroom op te wekken (Blue Dot Energy)

Daarmee behandel je de cliënt.

HOE WERKT REGENESIS-TOUCH?

FYSIEKE EN EMOTIONELE BALANS

Al de middag van de eerste dag leer je je medecursisten te behandelen. Veel cursisten ervaren een behandeling als het terugvinden van de fysieke en emotionele balans.

MET EEN GROEP EXTRA KRACHT

Aan het eind van de tweede dag kan je, als je dat wilt, een groepsbehandeling krijgen.

Een prachtige ervaring en een goede oefening.

Regenesis behandeling ook voor emoties

 Groepsbehandeling Regenesis-Touch

REGENESIS-TOUCH BASIS HEALING METHODE
Regenesis-
Touch is een over een periode van meer dan 60 jaar bewezen vorm van genezen met je handen. Het is het krachtigste energie medicijn van de toekomst zonder schadelijke bijwerkingen.

De Blue Dot Energy en levenskracht energie zijn de bindende factor en het is fantastisch om te zien hoe je die verbinding kunt versterken om jezelf en anderen te kunnen helen.
Je kunt Regenesis-Touch inzetten op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

 

IEDEREEN KAN HET LEREN

Regenesis-Touch is een “healingmethode” die door iedereen erg eenvoudig te leren is, en waarmee je spectaculaire en uitzonderlijke resultaten mee kunt behalen. Het geeft een nieuwe diepe dimensie aan het begrip "genezen met je handen".
Zelfs al heb je nog nooit eerder met healing gewerkt kan je het in één weekend leren. Ook voor jezelf, je gezin en voor dieren is Regenesis-Touch een fantastische methode.

 

HELEN OP AFSTAND

Rasmusson legt uit dat onze inwendige energie verbonden is met de universele energie en deze connectie stelt je in staat om de inwendige levenskracht en cellen van anderen te beïnvloeden, hoe groot de afstand ook is. 

 

JE HOEFT ER NIET IN TE GELOVEN.

Begenesis-Touch functioneert, onafhankelijk van het systeem van overtuigingen dat men heeft, je hoeft er dus niet in te geloven. Het werkt onafhankelijk van het geloofsysteem van het eigen DNA. 

 

BIJZONDER KRACHTIG ENERGIE MEDICIJN.

De bron van de helende energie van Regenesis is de energie die door de foetus wordt gebruikt om zichzelf te scheppen. Dit is een soortgelijke energie die door sommige organismen wordt gebruikt om een nieuw lichaamsdeel te scheppen (ledematen, staart). Dit wordt de Blue Dot Energy genoemd en behoort tot het meest krachtige "energie" die men kent.

DE BLUE DOT ENERGY OPWEKKEN.

Je leert je op de onuitputtelijke bron van de Blue Dot Energy energie te focussen en de levenskrachtenergie te versterken om zo deze energie in al je cellen van je eigen lichaam weer te activeren. Dit leer je door een heel speciale maar makkelijke ademhalings en bewustzijnstechniek. Wanneer je deze zeer hoge en helende energie hebt opgewekt ontstaat er een hoog trillingsveld die je door middel van je handen op de te behandelen plek legt. Deze hoogfrequente trilling zet de zelfgenezingskracht (de lichaamsintelligentie) in werking, daar waar het nodig is en zo kan je energie blokkades die zich als ziekten manifesteren oplossen en zieke cellen regenereren naar gezonde cellen.

Lees hier meer over de Blue Dot Energy


 behandeling Regenesis-Touch op workshop in Huizen

IEDEREEN GENEEST ZICHZELF
Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en een enorme capaciteit om te helen. Heling is een fascinerend proces dat over het algemeen niet begrepen wordt, veel mensen denken dat zij andere mensen kunnen genezen, Volgens de natuurwetten is het zo dat helen altijd zelfgenezing is. Cellen zijn in staat zichzelf te re-generen, ze hebben als basiswens dat ze goed willen functioneren. Soms zijn de omstandigheden echter verstoort en dan kan de behandelaar het helingsproces weer activeren en versterken.

 

BIJZONDERE ERVARINGEN
Bij het beoefenen van Regenesis-Touch ervaar je zelf al een complete verandering, de energie die je zelf opwekt om jezelf te helen of anderen te helpen is zo krachtig en zo zacht dat je verbaasd zult staan. Cursisten mailen ons dat ze wonderbaarlijke positieve veranderingen ervaren in hun hele zijn zowel maatschappelijk als prive.

TOEPASSINGSGEBIEDEN.
Regenesis is een healingmethode op een zeer diep niveau. Het is uitzonderlijk bruikbaar op velerlei gebied bij fysieke en emotionele problemen. Het Regenesis proces kan het lichamelijke, emotionele en spirituele aspect van iemand opnieuw tot leven wekken, het stimuleert een levensveranderende ervaring, of een wakker worden voor de diepere betekenissen van het leven.

 

ONDERSTEUNING VAN ANDERE GEZONDHEID GERELATEERDE THERAPIEËN.

Deze energie is ook bruikbaar in het alledaagse leven, als katalysator voor de creativiteit om gewenste omstandigheden teweeg te brengen. Regenesis ondersteunt sterk de effectiviteit van behandelingen die gegeven worden op gezondheidsgerelateerde gebieden, zoals allopatische en homeopathische geneeswijzen, acupressuur, acupunctuur en andere lichamelijke,
emotionele of spirituele therapieën.

 

IEDEREEN KAN HELPEN GENEZEN.

Regenesis-Touch laat ons zien en ervaren hoe krachtig energie healing kan zijn en hoe gemakkelijk het is. De methode van Robert Rasmusson leert ons, dat ieder van ons, jong en oud - ongeacht ons eigen persoonlijk geloofssysteem - de aangeboren capaciteit heeft om anderen te helpen.

Ga hier naar de Quantum-Academy voor meer informatie over de volgende workshops:
Blue Dot Energy 
  I   Regenesis Healing   I  Regenesis Touch  I   Quantum-Breathing I   Quantum-Transformation I  I Quantum-Transformation II  

Tags,: Quantum-Healing, Quantum Genezing, Quantum-Life Force, Quantum-Doctor, Touch for Health, Healing-Touch, Regenesis-Healing, Regenesis-Touch, Touch to Live, Robert Rasmusson, Blue Dot Energy, Genezen met je handen, Healing Hands, Quantum-Transformation, Quantum Breathing, Quantum-Care.